Dom> Vijesti
August 16, 2024

Primjena WPC granula

WPC granule S , poznate i kao drvene polimerne kompozitne (WPC) granule, predstavljaju novu vrstu kompozitnog materijala visoke performanse i visoke vrijednosti. Imaju široke opsege aplikacija, prvenstveno korišteni u građevinskom materijalu, namještaju, logističkoj ambalaži i drugim indust

February 29, 2024

Pažnja treba posvetiti konstrukciji plastičnih podova od drva, a temperaturu se mora uzeti u obzir pri zadržavanju praznina.

U današnje vrijeme ima sve više novih materijala u uređenju kuće. Plastični podovi od drveta novi su podni materijal koji ima karakteristike drva i performanse plastike. Ima vrlo dobra svojstva protiv korozije, pa je prikladna za upotrebu u vlažnim mjestima. Dekoracija kuće uglavnom se koristi u balkonskom ukrasu. Saznajmo o tehnologiji konstrukcije i mjerama opreza plastičnih podova od drva . Plastična građevna tehnologija podova od drveta:

February 29, 2024

Razlika između plastičnog drveta i antikorozivnog drva

1. Gubitak plastičnih profila drva niži je od one anti-korozivnog drva U uvjetima istog građevinskog područja i volumena, plastično drvo gubi manje od antikorozijskog drva. Budući da je plastično drvo profil, materijali s potrebnom duljinom, širinom i debljinom mogu se proizvesti u skladu s stvarnim zahtjevima veličine različitih unutarnjih i vanjskih projekata. Duljina antikorozijskog drva je propisana, obično 2 metra, 3 metra ili 4 metra.

February 29, 2024

Ultra-visok drveni plastični kompozitni materijal

Kako bi se u potpunosti iskoristila prednosti obnovljivih, neutralnih ugljika, jeftinih i obilnih izvora drvenih vlakana, troškovi proizvodnje plastičnog drveta mogu se smanjiti povećanjem sadržaja drvenih vlakana, poboljšavajući tako konkurentnost na tržištu i ekološka prijateljstva. Sadržaj punjenja komercijalno dostupnog ekstrudiranog plastičnog drva može biti čak 70 W.%. Međutim, ova vrsta plastičnog drveta i dalje sadrži do 30 WT% termoplastičnih polimera, što neizbježno dovodi do slabe krutosti, lakog puzanja i visokog koeficijenta toplinske

• Pošalji upit

Copyright © 2024 Huaian Yige New Material Co., Ltd. Sva prava pridržana.

Kontaktirat ćemo vas odmah

Ispunite više informacija kako biste brže kontaktirali s vama

Izjava o privatnosti: Vaša nam je privatnost vrlo važna. Naša tvrtka obećava da neće otkriti vaše osobne podatke bilo kakvom prozonskom izričitoj dozvoli.

Poslati